BUSKØRSEL – SØNDERBORG, HADERSLEV OG TØNDER


Vi tilbyder buskørsel i hele Danmark fra vores busstation i området omkring Haderslev, Tønder og Sønderborg.

 

OPTIMAL TRANSPORT

Er I flere der skal afsted, er der ingen tvivl om at buskørsel er den bedste form for transport. I en bus kan dig og dine venner slappe af og hygge jer imens I bliver transporteret fra A til B. På den måde er der ingen af jer der skal fokusere på at køre bil, trafik og brændstof, og alle kan deltage i fællesskabet. Buskørsel er derfor den mest optimale transport.

BUSKØRSEL MED HØJ KOMFORT

I bussen kan man snakke, hygge, grine og le. Der kan indtages mad og drikke, der kan slappes af og lades op indtil destinationen er nået. Vi sørger for at I bliver transporteret sikkert og hurtigt, hyggeligt og nemt.

Buskørsel er vores speciale og vores chauffører er servicemindede og veluddannede. Vi har stor fokus på at vores kunder får en god oplevelse og derfor er I i sikre hænder hos os.

 

PRAKTISKE INFORMATIONER

Vi tilbyder buskørsel og turistfart i hele Danmark og store dele af Europa. Sammen med kunden finder vi frem til hvilken bus der er fordelagtig til turen, hvilken rute der skal køres samt andre detaljer. 

Bustransport kan være mange ting. Det kan være længere ture, turistrejser eller små enkelture til en fodboldkamp eller des lige. Vi servicerer inden for alle former for kørsel med busser og råder både over store og mindre turistbusser. Vi er fleksible i forhold til tider, og ventetid. 

VIL DU VIDE MERE OM BUSKØRSEL?

Du er meget velkommen til at kontakte os for nærmere information, eller for et uforpligtende tilbud på buskørsel. Vi kan også hjælpe med grupperejser, turistfart og handicapkørsel

Vi tilbyder buskørsel fra vores buspark som er beliggende i Sønderjylland, nær Sønderborg, Haderslev og Tønder.

Top