BUSKØRSEL – SØNDERBORG, HADERSLEV OG TØNDER


OPTIMAL TRANSPORT

Er i flere der skal afsted, er der ingen tvivl om at buskørsel er den bedste form for transport. I en bus kan dig og dine venner slappe af og hygge jer imens i bliver transporteret fra A til B.

I bussen kan man snakke, hygge, grine og le. Der kan indtages mad og drikke, der kan slappes af og lades op indtil destinationen er nået. Vi sørger for at i bliver transporteret sikkert og hurtigt, hyggeligt og nemt.

Buskørsel er vores speciale, og derfor er i i sikre hænder hos os.

 

PRAKTISKE INFORMATIONER OM BUSKØRSEL

Vi tilbyder buskørsel og turistfart i hele Danmark og store dele af Europa. Sammen med kunden finder vi frem til hvilken bus der er fordelagtig til turen, hvilken rute der skal køres samt andre detaljer. 

Bustransport kan være mange ting, det kan være længere ture, turistrejser eller små enkelture til en fodboldkamp eller des lige. Vi servicerer inden for alle former for kørsel med busser og råder både over store og mindre turistbusser. Vi er fleksible i forhold til tider, og ventetid. 

Du er meget velkommen til at kontakte os for nærmere information, eller for et uforpligtende tilbud. Vi kan også hjælpe med grupperejser, turistfart og handicapkørsel

Vores buspark er beliggende i Sønderjylland, nær Sønderborg, Haderslev og Tønder.

Top